Майка на първокласник изпадна в шок и ужас, след като

...
Майка на първокласник изпадна в шок и ужас, след като
Коментари Харесай

Майка на първокласник купи униформа на сина си и онемя от цената СНИМКА

Майка на първокласник изпадна в потрес и смут, откакто разбра, че би трябвало да заплати учебна униформа за близо 300 лева Тя не можела да повярва на очите си, когато отишла до производителя на учебните дрехи и видяла касовата записка, написа "Флагман ".

Жената избухна в обществените мрежи с много солена рецензия към Министерството на образованието. Тя счита, че цените на облеклата са прекомерно високи, даже по моловете са по-евтини. Освен това концепцията е униформата да сътвори тъждество сред учениците, с цел да няма фукане и спекулации по коридорите, както нормално става сред по-богатите и по-бедните деца.



Друг е въпросът, че качеството на платовете, от които се шият костюмите, нормално е много неприятно - изсветлява след първото пране или се къса елементарно.

Възмутената майка визира и тематиката с обстоятелството, че цената от 260 лева, която би трябвало да заплати е единствено за една численост от всичките съставни елементи на униформата и детето мъчно ще изкара цялата образователна година.
"Тази година съм с първолак и в нашето учебно заведение има наложителни униформи. Аз съм ЗА униформите, защото в действителност имам вяра, че по този начин децата се уеднаквяват и социалните/финансовите благоприятни условия не се открояват най-малко на пръв взор. До тук добре
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР