Майка на две малки момичета, има нужда от помощ, за

...
Майка на две малки момичета, има нужда от помощ, за
Коментари Харесай

Зов за помощ: Майка на две деца има нужда от помощ, за да живее

Майка на две дребни девойки, има потребност от помощ, с цел да пребори рака и да живее.

Албена Борисова-Петкова е диагностицирана с рак на дебелото черво с метастази в черния дроб през 2016 година. Веднага стартира химиотерапия, която цели да понижи новообразуванията, с цел да могат те да бъда отстранени по хирургически път, написа Флагман.бг.

" Албена кърмеше дребната ни щерка при започване на юни 2016 година, когато заради дискомфорт и тъпа болежка отиде на доктор. Никой не е очаквал да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб “, споделя нейният брачен партньор Калин.

От юни 2016 година насам Албена минава през над 45 химиотерапии, две отворени интервенции, лъчетерапии и други медицински процедури. За страдание, все пак заболяването ѝ прогресира.

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лекувания и лечения. Ето за какво тя и брачният партньор ѝ пишат до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, само че им отговорят, че не могат да предложат терапия на Албена.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

" Не можем да си позволим голямата сума за лабораторни проучвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро ", споделя брачният партньор на Албена.

" Тя не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за късмет да гледа по какъв начин порастват дъщерите ни, по какъв начин се учат, по какъв начин основават другарства, късмет да бъде до тях, до момента в който се трансформират в младежи. Помогнете ѝ да има този късмет ", приканва Калин.

Може да дарите посредством банков превод, PayPal или Helpkarma.

Дарение по банков път

Име: Албена Илиева Борисова-Петкова
IBAN: BG63STSA93000024167670
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Пр/Сметка: 02/0000000024167670
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР