Майка на две деца беше арестувана във Великобритания, след като

...
Майка на две деца беше арестувана във Великобритания, след като
Коментари Харесай

Майка на две деца вдигна 190 км/ч, бягайки от полицията

Майка на две деца беше задържана във Англия, откакто подвигна над 190 км/ч при гонене с полицията и заплаши освен своя живот, само че и този на другите участници в придвижването.

24-годишната Меган Нолан от град Манчестър бе наказана на година затвор, а съдията по делото я дефинира като най-безотговорният водач, с който се е сблъсквал в кариерата си.

Силите за сигурност разкриха, че младата жена – майка на две деца – е използвала алкохол и е желала да отърве наказване, бягайки от полицията. По време на преследването, траяло близо двадесет минути, тя на няколко пъти е минала на алено, а също така е вдигнала висока скорост.

Авантюрата на пътя завършва, когато моторът на автомобила й Volkswagen Scirocco отказал и почнал да пуши. В съда са й били повдигнати няколко обвинявания, в това число за шофиране в нетрезво положение.

„ Дейли мейл “ заяви, че младата майка е възнамерявала да стартира работа като преподавател. Полицията в Манчестър разкри, че по време на гонката дамата на няколко пъти е карала в другата лента.

В правосъдната зала, виждайки записите от камерата на полицейския автомобил, Меган Нолан се разплакала, разкайваки се за дейностите си. Адвокатите й разкриха, че тя може да излезе по-рано от пандиза при положително държание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР