Майка на дете с увреждания приюти семейството с две малки

...
Майка на дете с увреждания приюти семейството с две малки
Коментари Харесай

Майка на дете с увреждания приюти семейството от Бургас, останало без дом на Коледа

Майка на дете с увреждания приюти фамилията с две дребни деца от Бургас, чийто дом бе опожарен на Коледа. Жената с огромно сърце се споделя Катя Илиева, близка на потърпевшата фамилия. За страдание обаче тя няма да може да обезпечи заслон за повече от няколко дни, написа "24 часа ".
"Аз самата виждам болно дете. Надявам се хората да бъдат настанени в общинско жилище до момента в който техният апартамент бъде ремонтиран. Сега фамилията се нуждае най-много от строителни материали и доброволци. Дрехи и обувки за децата към този момент има доста, десетки хора откликнаха. Който желае, може да подари за майката, бабата и вуйчото. Необходими са облекла и обувки огромни номера. Пенка сама отглежда децата си, самотна майка е ", сподели Катя Илиева пред наш кореспондент. Двете деца - момченце на 4 година и момиченце на 5 година били добре, сподели още дамата.
По непотвърдени данни пожарът в жилището на петчленното семейство в к-с "Меден рудник ", е тръгнал от контакт в детската стая. Когато пламъците лумнали в помещението нямало никой. Децата и вуйчото били в кухнята дружно с бабата, а майката слязла до магазина за самун.
Назначена е пожаро-техническа експертиза, която да посочи аргументите за огнения пъкъл на връх Коледа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР