Майка на четири деца от град Финикс, щата Аризона -

...
Майка на четири деца от град Финикс, щата Аризона -
Коментари Харесай

Жена се съживи след клинична смърт и разказа...

Майка на четири деца от град Финикс, щата Аризона - Тина Хайнс се е върнала към живота, откакто е била оповестена за изпаднала в клинична гибел, оповестява CNN.

През февруари 2019 година дамата е претърпяла сърдечен припадък и е била в положение на клинична гибел в продължение на към 27 минути. Лекарите трябвало няколко пъти да " рестартират " сърцето ѝ, до момента в който то проработи още веднъж. Пациентката се събудила, когато медиците към този момент били изгубили вяра и изключили дефибрилатора.

Болничният личен състав споделя, че дамата не е могла да приказва, тъй като била включена на командно дишане. Тина обаче поискала писалка и лист, на който написала фразата " Истинско е " (It is real). Когато фамилията ѝ, което било в болничното заведение по това време, я помолило да посочи какво значи написаното, тя вдигнала глава към небето и кимнала. По-късно, откакто почнала да се възвръща, тя прецизирала, че видяла Рая и фигура, която приличала на Исус Христос. Пред локално издание дамата описа: " Беше толкоз действително. Цветовете изглеждаха доста ярки. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР