Майка на 2-годишно дете е убедена, че синът ѝ бил

...
Майка на 2-годишно дете е убедена, че синът ѝ бил
Коментари Харесай

Родители обвиняват частна детска градина в София за насилие спрямо сина им

Майка на 2-годишно дете е уверена, че синът ѝ бил подложен на принуждение в частна детска ясла в София. По думите на родителите във вторник са получили детето си с хематом на ухото.

„ Когато взех сина си, беше очевидно уплашен, обезпокоен и трепереше. Учителката твърдеше, че през целия ден е плачел и не е желал да спи. След това забелязах, че ухото му е посинено. В „ Пирогов” откриха, че е с хематом”, описа майката Цветелина Стамболийска пред БТВ.

Лекарите са обяснили на родителите, че той се получава от внезапно дръпване или извиване на ухото. Майката и бащата на детето желаят да схванат кои учителки са били на сменя в деня на случая и за какво директорката крие техните имена.

„ Детето е извънредно неконтролируемо и буйно. През цялото време плаче, бяга и се блъска в стени”, описа от своя страна директорката на детска градина "Славейче " Ирена Радулова. Родителите обаче попитаха за какво не са били осведомени за държанието на сина им и обясниха, че когато са звънели да питат за него в яслата, учителките са им отговаряли, че всичко е наред. Освен това детето е било оставяно в детски центрове и не е проявявало сходно държание.

Директорката обаче твърди, че те са били сигнализирани за агресивното му държание. Майката и бащата отхвърлиха това да е правилно. Ирена Радулова сподели още, че е предложено на родителите синът им да бъде съветван с детски психолог.



„ Освен да пазим тяхното дете, би трябвало да пазим и останалите”, добави Радулова.

Други родители обясниха, че до момента не са имали проблем в тази ясла и че са удовлетворени от личния състав.

Дирекцията по обществено подкрепяне се самосезира след подадения сигнал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР