Майка му е българка, баща му – германец, а той

...
Майка му е българка, баща му – германец, а той
Коментари Харесай

Теодор Буркхардт от „Гласът на България” за музиката и вълнението на сцената

Майка му е българка, татко му – немец, а той е роден в Ливан. Теодор Буркхардт се занимава с музика от 15 години, а е единствено на 18. Ще чуваме още дълго за него, тъй като в „ Гласът на България” негов наставник стана Иван Лечев.

„ Вълнението е неописуемо, би трябвало да се изживее, с цел да разбере човек по какъв начин се чувстваш на сцена. Сигурно съм пял над 50 пъти на сцена, само че вълнението постоянно е едно и също”, разкри Теодор в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Той призна, че е желал да влезе точно в тима на Иван Лечев, и доста се е зарадвал, когато той се е обърнал. „ Като треньор Иван Лечев малко е строгичък, само че обръща доста внимание на детайлите, което на мен ми харесва. Все отново съм перфекционист, както и той, доста добре се сработихме”, добави Теодор.

От 11 години той взема уроци по музика най-малко по 2 пъти на седмица.

Теодор означи, че конкуренцията в тима на Иван Лечев е много огромна. „ Всички сме другари, не е като да е някаква борба, само че се усеща напрежението”, съобщи той.

В момента Теодор учи в България – „ Бизнес и икономика” в Благоевград.

„ Музиката е бизнес. В бизнеса се учат доста неща, които са свързани с цялата промишленост. Мисля, че двете доста добре ще съвпаднат”, разяснява той.

„ Мисля да си остана в България и тук да се развивам”, сподели изпълнителят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР