Майка ми е в шок, ще чакаме лекарите да кажат

...
Майка ми е в шок, ще чакаме лекарите да кажат
Коментари Харесай

Синът на падналата в дупка с вряла вода: В шок сме, ще съдим Топлофикация до последно

Майка ми е в потрес, ще чакаме лекарите да кажат какво лекуване ще бъде належащо. Ще има най-малко оше една интервенция. Ще има пластични интервенции. Това сподели пред Нова телевизия Миран Юсеинов, наследник на падналата в дупка с вряла вода в Русе Нергиз Юсеинова.

Цялото семейство се усещаме доста зле. В потрес сме. Ще съдим "Топлофикация " до последно, акцентира младежът.

Прибирахме се към вкуъщи. Аз отидох да си взема цигари и вървях след жена ми наши другари. Докато ѝ кажа "мини надясно ", тя падна в дупката. Добре, че моят другар я извади бързо. На място ѝ смъкнахме панталона, натъркахме я със сняг. След това пристигна колата за спешна помощ и я закарахме в болничното заведение, сподели брачният партньор на Нергиз – Бейхан.

Той е безапелационен, че дупката не е била обезопасена по никакъв метод.

Единственият сигнал при нас е получен в събота, сподели зам.-началникът в "Топлопреносни мрежи " в "Топлофикация-Русе " Любомир Коларов. Наш човек е пристигнал на мястото, само че събота е почивен ден и ние разполагаме с най-малък брой дежурни чиновници, а имахме други позвънявания, уточни Коларов.

Такъв излив се получава постоянно при топлопроводи. Предвидили сме да обезопасим мястото, само че заради обстоятелството, че имаме още 12 позвънявания денем, трябваше да реагираме. Малшанс е, че се е случило преди да обезопасим, съобщи Любомир Коларов.

При повреди реагираме при първа опция, добави той.

От думите му стана ясно, че едвам през днешния ден "Топлофикация " ще стартира ремонта на рисковата дупка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР