Майка, която отложи животоспасяващо лечение от рак, докато роди бебето

...
Майка, която отложи животоспасяващо лечение от рак, докато роди бебето
Коментари Харесай

Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо спасиха болна от рак жена

Майка, която отсрочи животоспасяващо лекуване от рак, до момента в който роди бебето си, бе избавена от Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо, написа Мирър.



Гема Натъл научила при първото си сканиране поради бременността, че има нападателен рак на яйчниците, само че отхвърли лечението, защото това би означавало да отстрани бебето.



Дъщеря й Пенелопе се роди здрава, само че след дълга борба с заболяването, докторите споделиха на Гема, че повече не могат да създадат нищо за нея.


Тя бе подложена на грижа за терминално заболели и й дядоха от 6 до 12 месеца.



Но, подкрепена от майка си, Гема стартира да събера средства за лекуване в Германска " чудодейна клиника ".



Кейт чула за това и се намесила. За да съберат нужните 300 000 паунда, тя и Леонардо Ди Каприо продадоха на аукцион три " Джак и Роуз " нощи - посочени по този начин по имената на героите, които изиграха в " Титаник ".



Преди пет месеца Гема завърши последния си цикъл от лечението и неотдавна научи, че е изцяло излекувана.



Проговаряйки за пръв път, тя сподели: " Не мога да благодаря задоволително на Кейт. Без нейната помощ моята история щеше да е доста друга. Първо помислихме, че е някаква раздувка, само че когато ми се обади персонално, разбрах, че е сериозна. Бях доста нервна, само че когато тя ме попита по какъв начин се усещам и по какъв начин върви лекуването ми, разбрах, че желае да помогне. Казах й, че в никакъв случай няма да мога да й се отблагодаря и тя ми сподели да не го мисля това. Била прочела моята история в мрежата, сподели, че има три деца и си помислила какво би сторила на мое място. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР