Майка, която живее в общинска къща, разкри, че дава на

...
Майка, която живее в общинска къща, разкри, че дава на
Коментари Харесай

Майка, живееща в общинска къща, дава на дъщеря си, 11, 500 паунда джобни пари на месец - и банкова карта

Майка, която живее в общинска къща, разкри, че дава на 11-годишната си щерка по £500 на месец месец в джобни пари и даже й разрешава да има банкова карта.

TikToker Whitney Ainscough, 30, от Rotherham, Южен Йоркшир, сподели, че хората считат, че е „ безусловно луда “, тъй като е трансферирала £500 на най-голямата си щерка Кора банкова карта всеки месец. Тя добави, че щерка й обича да употребява парите, с цел да си купи акрилни нокти или дизайнерски обувки.

Майката на три деца стана вирусна в платформата на обществените медии на няколко пъти. Миналата година Ейнскоу разкри, че е похарчила повече от £10 000 за коледни дарове за децата си.

„ Аз персонално не виждам казуса “, сподели тя в обява в TikTok от 24 април. „ Ако мога да си разреша да го направя, тогава за какво не? “

Айнскоу призна, че е следила какво купува Кора и се твърди, че щерка й не купува нищо, което не би трябвало. Майката сподели, че в никакъв случай не е преживявала нещо сходно, когато е била по-млада, само че е желала да х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР