Майка изрази гнева си към собственик на местно кафене, след

...
Майка изрази гнева си към собственик на местно кафене, след
Коментари Харесай

Собственик на кафене аплодира, че е изхвърлил крещящо малко дете и семейството след скандал

Майка изрази гнева си към притежател на локално кафене, откакто го видя да изгонва семейство поради „ плачещи деца “ – само че той отбрани дейностите си, потвърждавайки, че майката не разполага с цялата история.

Лора Едуардс възмутено се обърна към обществените медии, откакто посети Adele's Café на остров Магнетик, Австралия, защото тя твърди, че е била очевидец по какъв начин управлението заплашва да извика полиция за четиричленно семейство, в случай че не са напуснали заведението.

Майката сподели, че е била очевидец по какъв начин двете деца на фамилията, на две и три години, плачат, и счита, че фамилията е било изгонено от кафенето, тъй като е предизвикало безпокойствие - само че притежателят споделя, че това не е изцяло правилно.

След като обявата на Лора в обществените медии стана вирусна, тя приказва с FEMAIL и сподели, че е „ тъжно “ да видиш изгонването на фамилията, защото това демонстрира, че обществото има „ да извърви дълъг път “, когато става въпрос за почитание към децата. Тя твърди, че притежателят на каф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР