Майка, износила за първи път близнаци, преди да бъде принудена

...
Майка, износила за първи път близнаци, преди да бъде принудена
Коментари Харесай

”Невъобразимо” объркване от инвитро клиника: Жена роди близнаци от ембриони на две различни жени

Майка, износила за първи път близнаци, преди да бъде принудена да се откаже от тях, е постигнала правосъдно съглашение с клиниката за лекуване на неплодородие, която по " немислим " метод ѝ е вградила ембриони от други две дами, заяви Daily Mail.

Американката от корейски генезис от Ню Йорк разкрила ужасяващата неточност едвам в родилната зала, когато близнаците, които й споделили, че чака, се оказали две момчета от кавказки генезис.

Тя и брачният партньор ѝ, посочени в правосъдните документи като AP и YZ, се борили години наред да заченат, преди да похарчат 100 000 $ в клиниката за неплодородие Cha в Южна Калифорния.

Но единствено шест седмици откакто стават родители, съдът им подрежда да предадат бебетата, които са очаквали с такова неспокойствие.

И това им предизвиква " трайни прочувствени увреждания, от които няма да се възстановят ", се твърди в техния иск.

" Възможно е те в никакъв случай да не узнаят какво се е случило с техните ембриони, както и дали понастоящем криоконсервираните ембриони са генетично съвместими с тях ", се споделя още в отчета.

Попечителството над едно от момчетата е предоставено на генетичната му майка Ани Манукян и брачна половинка ѝ Ашот, които също съдят клиниката.

Ани и генетичната майка на другото момче са били в клиниката в един и същи ден през август 2018 година, когато AP е бил вграден с техните ембриони, а самата Ани по простъпка е била вградена с ембрион на четвърта двойка.

Тази бременност се провалила и Манукянови въобще не знаели, че са станали родители, до момента в който не получили позвъняване от клиниката с молба да създадат ДНК тест през март 2019 година

Междувременно на АП било казано да пренебрегва резултатите от сканирането, съгласно които девойките, които очаквала, в действителност били момчета, а съсобственикът на клиниката Джошуа Бергер ѝ споделил, че личната му брачна половинка е следила същата особеност, до момента в който била бременна.

Ани споделя за разрушеното си сърце и за контузията от битката с биологичната майка на момчето в съда, откакто получава настойничество над момченцето, което кръщава Алек.

Те влязоха и плачеха, а аз ги видях да плачат и започнах да рева - спомня си тя.

" Съпругът ми се опитваше да ме задържи. Дори охранителят плачеше ".

AP написа до съда: " Целувам крачетата му всеки ден. Къпя го. Кърмих го.

" Ние сме същинските му родители и ние сме тези, които желаят да бъдат с него. Обичаме ги, те са наши и са близнаци, не трябва да бъдат разделяни.

`Те се гушкат един в различен, спят един с различен всяка нощ. Как можеш да ги разделиш?

Ани твърди, че се е сринала, до момента в който съдията е произнасял присъдата си, като е споделил: " ДНК си е ДНК и генетиката играе огромна роля във всичко, тъй че бебето принадлежи на Ани и Ашот ".

Докато чакали предаването, психиатърът уведомил Манукян, че би трябвало да предадат калъфките си за възглавници, с цел да може синът им да свикне с миризмата им, както и записите, на които Ани чете.

" Гласът ми трепереше, до момента в който го правех ", споделя Ани.

" Беше просто разтърсващо. Аз и брачният партньор ми се чудехме какво ли не, в случай че възглавниците, на които спим, какво ли не, в случай че ароматът не е задоволителен? Прегръщахме калъфките на възглавниците, с цел да сме сигурни.

В последна сметка настава денят за предаване на бебето Алек във фоайето на нюйоркски хотел.

Казваха " съжаляваме, доста съжаляваме " - споделя Ани.

`Трябваше да ви позволим да дойдете и да го вземете. Искахме да се грижим за тях като за свои. Обичаме ги ".

" В стаята нямаше никакво напрежение. Усещаше се, че сме другари... Беше просто обич, тъй като всички обичаме едно и също дете ".

Когато двойката съобщи бебето през май, тя също по този начин съобщи серия от дарове за Манукян, в това число златни гривни, едната от които отбелязва годината на прасето, а другата е с корона; и пръстен, декориран с дребни бебешки обувки.

" Бих желала да му дадеш това, с цел да знае, че е от мен " - сподели АП на Ани.

Седмица откакто подаряват на Ани и Ашот тяхното бебе, АП и ЯЗ се отхвърлят от " близнака " Алек на биологичното му семейство.

Седмица откакто дават на Ани и Ашот бебето си, AP и YZ се отхвърлят от " близнака " на Алек и го предават на биологичното му семейство.

През октомври AP и YZ печелят съглашение за 200 000 $ против съсобственика на клиниката Джошуа Бергер, а в този момент са се споразумели за неразкрита сума против клиниката.

В желае си те признават, че " не са могли да намерят храброст и метод да опишат на другите за опустошителната си загуба ".

Ани, която е уредила делото си против клиниката през 2019 година, съобщи, че всеки ден се моли за дамата, която е родила сина ѝ.

`Тя носеше детето ми в продължение на девет месеца, хранеше го, грижеше се за него, сменяше му памперсите. Всичко можеше да приключи по друг метод.

" Моля се за нея всеки ден, тя беше жертва на това, както и аз.

" Тя е прелестна дама. Тя отгледа бебето ми в себе си и откакто то се роди`.

Адвокат Адам Улф, който съставлява Манукян, съобщи: " Тази невероятна поредност от събития демонстрира потресаващата непросветеност на CHA.

" Въпреки че съм се занимавал със стотици случаи на непозволено държание на центрове за неплодородие, тази покруса в CHA е измежду най-ужасните, които съм виждал.

" Ани и Ашот се довериха напълно на CHA. В подмяна CHA даде на Ани и Ашот неистини, оправдания и разрушено сърце.

" Справедливо е да се допусна, че нещастията в клиники за неплодородие са доста повече, в сравнение с знаем.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР