Майка и трите ѝ деца от Симитли са с положителни

...
Майка и трите ѝ деца от Симитли са с положителни
Коментари Харесай

Майка и трите ѝ деца от Симитли с коронавирус

Майка и трите ѝ деца от Симитли са с позитивни резултати за ковид. Късно нощес, както ви съобщихме, бе доказан и позитивен резултат на мъж от Гоце Делчев, който се е лекувал в столичната болница " Св. Иван Рилски ", където бе открита вътреболнична зараза и бяха инфектирани 10 медици. Това са новите 5 случая в Благоевградска област, доказани от националния спешен щаб, написа уеб сайтът " Струма ".

С новите 4-има инфектирани в Симитли случаите там стават 18 от общо 49 за региона. Симитли се трансформира в самобитно огнище, защото броят на инфектираните в града е максимален в региона. Добрата вест е, че първият с открита болест с ковид, водачът на кмета Ап. Апостолов се усъвършенства. Той бе настанен в реанимация на МБАЛ Благоевград, поради голям брой съпътстващи болести.

След него бяха регистрирани още 9 случая сpед околните му, след това позитивни резултати за вируса демонстрираха татко и двете му дъщери, завчера бяха открити още 2 случая и през днешния ден 4. Снощи бе регистриран и първият случай в Петрич, още веднъж на пациент,лекувал се в " Св. Иван Рилски " в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР