Майка и доведен баща бяха изправени днес пред съд в

...
Майка и доведен баща бяха изправени днес пред съд в
Коментари Харесай

Майка и доведен баща на съд в Германия за сводничество на сина си

Майка и доведен татко бяха изправени през днешния ден пред съд в немския град Фрайбург по обвинявания, че продавали сина си онлайн за секс, съобщи Агенция Франс Прес.

Берин Т. (48 г.) и Кристиан Л. (39) са упрекнати още в тежки полови похищения над дете, насилствена проституция и разпространяване на детска порнография. Над две години те работили и като сводници на на момчето си, което в този момент е на 9 години, в така наречен даркнет (скрита част от интернет).

Полицията съобщи, че това е един от най-отвратителните случаи, който са разследвали.

Освен неоправдателна присъда с пращане в затвор, прокуратурата изиска превантивно задържане на двамата, поради сериозността на нарушаванията на закона.

Доведеният татко имал предходна присъда за педофилия.

За случая се схванало след неизвестен сигнал през септември предходната година, което докара до ареста на 8 души, които са упрекнати в принадлежност към педофилска мрежа. Двама от тях към този момент са наказани.

На дело по тези свързани процеси доведеният татко удостовери казаното от очевидец, че е направил полово посягане над момчето. Той също така насочи съществени обвинявания към майката на детето, която до момента мълчи пред съда.

За момчето в този момент се грижи страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР