Майка е обвинена в убийството на петмесечната си дъщеря, която

...
Майка е обвинена в убийството на петмесечната си дъщеря, която
Коментари Харесай

Майка е обвинена в убийство, тъй като петмесечната й дъщеря умира, след като е открита в парка

Майка е упрекната в убийството на петмесечната си щерка, която е оповестена за мъртва, откакто е откарана в болница от парк.

39-годишната Хейли Макфарлейн ще се изправи през днешния ден пред магистратите, упрекната в убийството на щерка си Евелин. Тя е упрекната след случай в парка Woodhouse Moor в Лийдс, сподели полицията.

Жената от Барнсли, Южен Йоркшир, е задържана, откакто жена се е свързала с полицията в 17:44 ч. в сряда, съобщавайки за бебе в съществено положение в регион на парка на кръстовището на Clarendon Road и Moorland Road.

Полицията на Западен Йоркшир сподели през днешния ден, че бебето е оповестено за мъртво, откакто парамедиците са пристигнали и са я отвели за незабавна помощ.

Изявлението на силите прибавя: „ Полицаите участваха и петмесечният... остарялото момиче беше откарано в болница с кола за спешна помощ за незабавна помощ, само че малко по-късно беше оповестено за мъртво. Беше направено място за съдебномедицинска експертиза и детективи от отдела за убийства на полицията в Западен Йоркшир и г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР