Майка държа детето си гладно в продължение на месеци. Те

...
Майка държа детето си гладно в продължение на месеци. Те
Коментари Харесай

Родители -изверги! Дете почина от глад, майката - не изпитва вина

Майка държа детето си гладно в продължение на месеци. Те обитавали извънредно занемарено и мръсно жилище. Матракът, на който майката и нейната партньорка спели бил на пода пред тв приемника, а по земята и зад дивана имало купчини с мръсни облекла.

2-годишната щерка на Маргарет била недохранена и слаба. Детето имало и въшки, заради което имало плешиви сектори по главата. Това откриват лекари, откакто детето е откарано мъртво в болничното заведение в Глазгоу. Майката споделила, че детето хванало вирус последните дни, само че медиците изрично открили, че гибелта е настъпила в резултат на недохранване. Пелените на момиченцето не били сменяни над седмица.

Допълнително следствие на гибелта на Лорън стартира през вчерашния ден. Кошмарният случай става на 20 март 2015 година

Майката декларирала, че не изпитва виновност за случилото се. Тя дружно с партньорката ѝ са наказани на затвор през 2019 г, на по 6 години и четири месеца.

Сега, години по-късно следствието продължава. Медицинска сестра сподели пред съда, че през 2014 година е посетила дома на майката.

„ Когато влязох в хола, имаше матрак на пода пред тв приемника и огромна купчина облекла върху и зад дивана. Във всекидневната беше и леглото на Лорън – страшна нечистотия. Спомням си, че Лорън се опитваше да пропълзи в скута ми.

Предложих помощ на за оправянето с въшките, само че отхвърли. Справяла се сама, “ съобщи сестрата.

Превод: GlasNews. bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР