Майка, чиято дъщеря тийнейджърка е била подложена на брутална атака

...
Майка, чиято дъщеря тийнейджърка е била подложена на брутална атака
Коментари Харесай

Гневът на майката като дъщеря, 13, е подложена на жестоко нападение в автобус, което е заснето от тийнейджъри

Майка, чиято щерка тийнейджърка е била подложена на брутална офанзива в рейс на път за у дома от учебно заведение, споделя, че под 16 години би трябвало да им бъде неразрешено да имат смарт телефони.

Отвратителното нахлуване над Кейлин Доналд беше снимано от плачещи младежи и фрагментите бяха публикувани в обществените медии. Това кара 13-годишното момиче да се усеща самоубийствено и в този момент нейната майка Вики, на 36, води акция за смяна.

Ново изследване разкрива, че множеството родители считат, че държавното управление би трябвало да забрани устройствата за младежи след вълна от насилствени набези над деца, които са снимани с телефони. Вики желае да види въвеждането на по-безопасни телефони за деца в Обединеното кралство, защото благотворителната организация Parentkind откри, че повече от четири на всеки пет (83 процента) родители считат, че смарт телефоните са „ нездравословни “ за младежите и прикани всички политически партии да слагат възбраната в своите прокламации напред на общите избори.

„ Децат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР