Майка, чието семейство вярваше, че е обсебена от зъл дух“,

...
Майка, чието семейство вярваше, че е обсебена от зъл дух“,
Коментари Харесай

Съпруг заля жена си със светена вода, за да прогони зъл дух! Тя обаче се оказа жертва на злокобно заболяване

Майка, чието семейство вярваше, че е „ захласната от злобен дух “, в действителност се борела с рядко заболяване..

42-годишният Стивън Гутиерес се ужаси, когато брачната половинка му Лорина Гутиерес, на 39 година, ненадейно започнала да приказва „ нелепости “ и да получва спазми, написа Zdrave.to.

Стивън, водач на камион, споделя, че държанието на брачната половинка му е толкоз неестествено, че я е облял в светена вода, страхувайки се, че е била превзета от дявол.

``
реклама

Майката на три деца си въобраьзила, че има камери във всеки ъгъл на дома й в Албакърки, Ню Мексико, и крещяла, че би трябвало да избяга.

Освен това станала нападателна за първи път в живота си.

Лорина, която по специалност е държавен следовател, била приета в психиатрично поделение в болница " Пресвитериански касемман ", откакто скочила да пребие брачна половинка си.

Майката не се повлияла от лечението и след една седмица била трансферирана в локална болница, където лекарите разкрили, че имунната й система нападна мозъка й.

На яйчника на Лорина бил ситуиран израстък от шест по шест инча, който ужасяващо влияел на мозъка й.

Туморът е провокирал автоимунно заболяване, наречено Анти-NMDA рецептор лимбичен автоимунен енцефалит, което е предизвикало набъбване на мозъка на Лорина.

Симптомите на извънредно рядкото положение, които се появяват ненадейно, от дълго време се оприличават на случай на " демонично обладаване ".

В тялото на Лорина са основани антитела, които нападат тумора, който също е обхванал и хубавичко мозъчна тъкан.

Майката не можела да приказва, да върви или да яде независимо и трябвало да остане в болничното заведение съвсем два месеца.

Стивън споделя: - Бях толкоз изплашен, като че ли беше обладана, по този начин се държеше.Тя не можеше да заспи и просто говореше нелепости. Продължаваше да споделя „ Трябва да се махнем отсам, би трябвало да си тръгнем “.

Продължаваше да става и се опитваше да напусне къщата. Нейният доктор ме попита дали пие или използва опиати. Медиците взеха решение, че това положение може да е меланхолия или нервозен срив.

" По време на психиатричната  консултация замахна към мен и трябваше да я задържим. Тогава я одобриха в психиатричната болница. В един миг я залях със светена вода.



Лорина прибавя: " Те имаха вяра, че имам нервозен срив, макар че нямам проблеми с психологичното здраве. В продължение на няколко дни брачният партньор ми сподели, че цялостното ми държание се трансформирало. Не мога да си спомня, само че той споделя, че съм се страхувала, че в къщата има камери. Казвала съм му, че би трябвало да ги изключим. Продължавах да се пробвам да избягам и да изляза от къщата. "

Майката претърпява шест пристъпа за ден, до момента в който лекарите се опитвали да изчистят тялото й от рисковите антитела, употребявайки плазмафереза ​​и тежки стероиди.

Лорина споделя:  " Загубих всяка функционалност на тялото си, способността да вървя, да приказвам, да хапвам или даже да отида в тоалетната сама. Бях 39-годишна жена с пелени за възрастни.

- В момента съм в ремисия. Това повлия на целия ми живот. Това беше извънредно травматично прекарване. "

Стивън добави: " Чувствам се доста благополучен, че към момента имам жена си "

Въпреки контузията на заболяването, Лорина има вяра, че вярата й е помогнала да остане позитивна.

Лорина и Стивън, които са родители на Джонатан, 25, Матю, 19 и Алиса, 16, в този момент са решени да покачат осведомеността за енцефалита.

„ Аз оцелялях и в действителност усещам, че мога да оказвам помощ на другите с опит и информация. Сега знам, че това е моята цел. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР