Майка, баща и дете са пострадали във верижната катастрофа на

...
Майка, баща и дете са пострадали във верижната катастрофа на
Коментари Харесай

Първи подробности за зверската верижна катастрофа в София, карат цяло семейство към болницата

Майка, татко и дете са потърпевши във верижната злополука на бул. „ Акад. Иван Ев. Гешов “. Това заяви представителят на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска, представена от " Фокус ".

В 19.35 часа е получен сигнал за верижна злополука. Веднага е тръгнала първата кола за спешна помощ, в 19.37 часа – втората и няколко минути по-късно е тръгнала и трета кола за спешна помощ. Пътнотранспортното произшествие се е случило в тунела на бул. „ Иван Ев. Гешов “ под бул. „ Цар Борис III “.

„ По първична информация семейство – татко, майка и дете, ги транспортираме към „ Пирогов “. Майката е в по-тежко положение “, разяснява Сунгарска.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи разпространиха известие, че във верижната злополука са взели участие 9 автомобила. При пътния случай, станал минути преди 20 часа са потърпевши трима. По първични данни положението им не е съществено. Те са откарани в болница за прегледи. На мястото на произшествието екипи на Пътна полиция – Столична дирекция на вътрешните работи и Шесто районно управление (на МВР).



Снимки: Булфото

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР