Майк Тайсън обяви, че тренира за завръщане на ринга. Бившият

...
Майк Тайсън обяви, че тренира за завръщане на ринга. Бившият
Коментари Харесай

Майк Тайсън тренира за завръщане на ринга

Майк Тайсън разгласи, че тренира за завръщане на кръга. Бившият международен първенец по бокс в тежка категория няма желание да подновява кариерата си, само че желае да прави демонстративни мачове за щедрост. 53-годишният Тайсън обаче разкри, че ще му е нужно много време, с цел да влезе във форма, а след първите тренировки се е чувствал " като пребит от трима мъже ".

" От една седмица върша подготовка на лапи. Тежко е, тялото ми е разрушено от удрянето по лапите. Но упражнявам, пробвам се да се върна на кръга. Мисля, че ще се боксирам в някои демонстративни мачове и ще вляза във форма. Искам да упражнявам и да мога да се боксирам по 3-4 рунда в демонстративни мачове за щедрост. Искам да изкарам пари, с които да оказа помощ на бездомни хора или на някой, обиден от опиати като мен ", сподели Тайсън.

Най-младият международен първенец в тежка категория в историята се отдръпна от бокса през 2005 година след 50 победи (44 с нокаут) и 6 загуби. Година след отдръпването си той направи показателен мач против различен някогашен международен първенец - Кори Сандърс. В последните години Тайсън приказва намерено за проблемите си като по-млад, най-много с опиатите. Той издаде автобиография, сътвори сполучливо шоу, в което споделя живота си, а в последно време води свое предаване в интернет " Hotboxin’ w/ Mike Tyson ", в което му гостуват известни персони.

Железния Майк разказа и какъв е подготвителния му режим: " Правя кардио тренировки, карам велоергометър или съм на ходещата пътека за час, подвигам тежести, по 250-300 повторения с немного огромни тежести. Боксовите ми тренировки включват лапи по 25-30 минути, стартирам да влизам в по-добра форма.  Няма по какъв начин да имам същата експедитивност, само че стартирам да върша комбинации. Но ме боли, усещам се по този начин, все едно трима мъже са ме пребили . "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР