Майк Тайсън обяви, че слабите страни на Антъни Джошуа са

...
Майк Тайсън обяви, че слабите страни на Антъни Джошуа са
Коментари Харесай

Майк Тайсън не дава шансове на Джошуа срещу Тайсън Фюри

Майк Тайсън разгласи, че слабите страни на Антъни Джошуа са „ рецепта за злополучие “, в случай че се сблъска с Тайсън Фюри. Британците от тежка категория са в договаряния за мегасблъсък посред им наименуван в „ Битката за Британия “. Железния приказва в подкаст на Би Би Си и акцентира слабостите на Ей Джей.

„ Ще е доста забавно. Джошуа има добър удар. Но виждаш какъв удар ще пристигна от него. Той просто издава предврително какви ще са ударите му “, разгласи Майк Тайсън. „ А това е рецепта за злополучие, в случай че се биеш с Тайсън Фюри. Той е голям “.

Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър два пъти, а по-късно се разправи и с Дилиън Уайт. Железния е заинтересован от качеството в тежка категория.

„ Мисля, че има доста положителни боксьори в тежка категория. Всеки, който споделя противоположното просто завижда. Вълнуващо е! Тайсън Фюри може да се боксира още веднъж с Уайлдър, а аз одобрявам да виждам момчета, които се бият един с различен още веднъж и още веднъж, когато те са вълнуващи боксьори “.

„ Уайлдър направи някои неточности, само че в случай че почитателите го желаят, тогава би трябвало да се случи. Фюри е боксьор на почитателите. Те го обичат и момента е негов в този момент. В Англия Джошуа е огромно нещо. Но Тайсън Фюри има хората на своя страна. Масите са негови. Те го следват като избавител! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР