Майк Тайсън не смята, че Томи Фюри ще победи Джейк

...
Майк Тайсън не смята, че Томи Фюри ще победи Джейк
Коментари Харесай

Майк Тайсън даде прогноза за Пол - Фюри

Майк Тайсън не счита, че Томи Фюри ще победи Джейк Пол, когато двамата се срещнат в дълго чакания пердах на следващия ден вечер. Звездата от Ютуб Пол най-сетне ще получи своя късмет да разчисти сметките с някогашната звезда от риалити шоуто „ Острова на любовта “ Томи Фюри в Саудитска Арабия.

Проблемното дете се смята за любимец преди борбата, макар че към момента не е срещал професионален боксьор, като успехите му над ММА бойците Андерсън Силва и Тайрън Удли му дават преимущество пред букмейкърите.

Мнозина имат вяра, че натискът в последна сметка е върху Томи Фюри, който ще се стреми да избегне неудобството да загуби от човек, който няма нищо общо с бокса.

Легендарният Майк Тайсън, който е посетител на събитието, не е уверен в възможностите на Фюри, само че съобщи съответно, че борбата няма да премине през всичките осем рунда.

„ Никога не съм виждал Томи Фюри да се бие, само че не мисля, че той ще успее да победи Джейк Пол “, предвижда Тайсън по време на изявление за Boxing Social. „ Джейк Пол е става все по-добър и по-добър, до момента в който се бие, и не мисля, че е пристигнал тук, с цел да губи – следва да разберем. Някой ще бъде нокаутиран, някой ще падне пада. Нечия нула би трябвало да си отиде “, добави Железния.

„ Тази борба демонстрира пазарната мощ на Джейк Пол. Той е най-голямото нещо в бокса сега, с изключение на тежката категория. Бойците от тежка категория са единственото нещо, което е по-голямо от него. И може би Канело Алварес. Никой от другите момчета не е по-голям от него “.

Преди това Тайсън засипа с похвали кариерата на Пол на боксовия кръг, макар че инфлуенсърът беше изправен пред обилни рецензии от доста обичайни фигури в спорта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР