Майк Пери и Мики Гал се биха в подглавната битка

...
Майк Пери и Мики Гал се биха в подглавната битка
Коментари Харесай

Майк Пери надви Мики Гал в мъжка битка

Майк Пери и Мики Гал се биха в подглавната борба на UFC on ESPN 12, което се организира във Вегас. Битката сред двамата беше в полусредна категория, а забавен факт беше този, че Майк нямаше треньори в своя ъгъл, а единствено новата му другарка. В първия рунд изобилстваха размените на удари, в които Пери имаше преимущество пред своя конкурент. Гал вярваше, че ще има преимущество на земята, само че не подобен беше развоя на събитията.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ufc (@ufc) на Юни 27, 2020 в 9:30 PDT

След здравите замени Пери придвижи борбата на земя, където опита събмишън, само че не съумя и до края на рунда вкара граунд енд паунд. Във втория рунд Пери още веднъж продължи да се движи напред и да търси тежки удари. Гал пробва да придвижи борбата на земя, само че не съумява. Пери от своя страна потърси клинч и смъкна Гал на земята. Мики пробва няколко захвата за предаване, само че без триумф. Майк вкарва граунд енд паунд, а Гал с нов опит за събмишън, само че отново не съумява.

Здрави замени на удари, а в края на рунда мощен десен от Пери и Гал е в нокдаун. Пери пробва да завърши багра, само че Гал оцелява и завършек на рунда. В третия рунд Пери продължи да е по-добър, както в стойка, по този начин и на земята. Майк доминираше в този финален рунд и борбата стигна до решение, което беше единомислещо в негова изгода - (29-28, 29-28, 29-28). С тази победа Пери прекъсва серия от 2 следващи загуби.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР