Маята е продукт, който използваме често за направата на вкусни

...
Маята е продукт, който използваме често за направата на вкусни
Коментари Харесай

Спрете Косопада С Този Безотказен Народен Метод! Много Е Лесно И Работи!

Маята е артикул, който използваме постоянно за изработката на вкусни питки и пици. Продукта е богат на скъпи за човешкия организъм субстанции, като в състава и са включени богат набор от витамини – В12, В2, В6, В1, В. Солите, които показват химичния и състав са натриеви, фосфорни, калциеви, магнезиеви, калии и други. Тя е потребна за организма, като укрепва негово здраве, поради богатия си набор от потребни субстанции. Спомага за регулирането на обмяната на веществата, ускорява имунитета и други. Този набор от субстанции ще ни помогне и да се преборим с тежкия косопад.

Косопад

Както казахме има доста рискови фактори, които водят до окапване на косата. Две от най-честите аргументи за косопада са прекомерно дълго приемане и невъздържание с приема на медикаменти и напрежението. Когато косопада е провокиран от стрес и напрежение, той не се демонстрира незабавно. Нужни са към 2 месеца след стресовата обстановка и тогава косата стартира да пада. При прекаляването с медикаменти нещата са разнообразни. Опадането на косата стартира съвсем незабавно.

Лечение на косопад с квас за самун

Рецептата за лекуването на косопад с квас за самун е много лесна, не изисква никакви специфични умения, тъй че би трябвало да изпробвате.

Взимате дребна купичка, в която слагате квас за самун – 2 супени лъжици. Към нея добавяте и топла вода – 6 супени лъжици. Спокойно можете да замените горещата вода с горещо прясно мляко, вие сами преценете, кой от двата продукта желаете да ползвате. Бъркате водата и маята, с цел да се получи кашичка. Тази подготвена каша се оставя за 30 минутен престой. Нанася се, като се втрива в корените на скалпа с масажиращи придвижвания. Маската престоява на косата за още 30 минути. След към 5-10 минутки след нанасянето на маската тя ще се втвърди. Това не трябва да ви тормози, самото измиване става доста елементарно. Измиването на косата става с топла вода и подобаващ шампоан. Маската против косопад би трябвало да се ползва минимум 1 път на седмица и най-вече 2 пъти за седмицата. Положителните резултати не са мигновени, само че след към месец те ще са на разположение, написа bilka.info.

Радвайте са една прелестна грива с лесна домашна маска за коса против косопад. Прилагането на тази маска с изключение на, че ви избави от косопада ще заздрави косъма и ще направи гривата ви копринено мека./
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР