МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Пожарникарите се бореха с пожара

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Пожарникарите се бореха с пожара
Коментари Харесай

Пожарникари се бориха с голям пожар в дома на приемника на Маями Делфинс Тайрийк Хил

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — Пожарникарите се бореха с пожара в дома на приемника на Маями Делфините Тайрийк Хил в сряда следобяд.

Къщата, която се намира в Southwest Ranches в Южна Флорида, беше показана на локалната станция WSVN 7 News с огромно количество пушек, излизащо от покрива, до момента в който пожарникарите я обливаха с вода.

Hill е бил на тренировката на Делфините, до момента в който Маями се приготвя за финала от постоянния сезон против Бъфало Билс в неделя вечерта, само че той си потегли, откакто му споделиха за пожара.

Кадрите демонстрираха по какъв начин Хил идва в дома си малко преди 15:00 часа. EST с левия си крайник в ботуш за вървене. Той можеше да бъде забелязан да прегръща брачната половинка си Кита Вакаро, за която се ожени предишния месец. Той също се скиташе на открито покрай дома, от време на време с ръка на гърдите и лицето си, говорейки с управляващите.

Станцията заяви, че в къщата не е имало никой по време на експлоадирането на пожара. Не беше обяснен незабавно източникът на пожара.

___

AP NFL: https://ap...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР