МАЯМИ (AP) — Тайлър Херо вкара 28 точки, Бам Адебайо

...
МАЯМИ (AP) — Тайлър Херо вкара 28 точки, Бам Адебайо
Коментари Харесай

Хийт получи 28 от Херо, 22 от Адебайо и топ Рокетс 120-113

МАЯМИ (AP) — Тайлър Херо вкара 28 точки, Бам Адебайо приключи с 22 точки и 12 битки, а Маями Хийт надмина Хюстън Рокетс 120-113 в понеделник вечер.

Кевин Лав вкара 15 точки за Маями, до момента в който Дънкан Робинсън и Хайме Джакес младши имаха по 14 за Хийт. Джош Ричардсън приключи с 12 за Маями. Адебайо означи 10 от точките си през четвъртата четвърт.

Фред ВанВлийт поведе всички голмайстори с 32 точки за Рокетс, които започнаха посещение от шест мача. Алперен Сенгун вкара 22 точки и сграбчи 11 битки за Хюстън, който получи по 11 точки от Кам Уитмор и Джалън Грийн. Хюстън беше без Дилън Брукс (десен накривен удар) за седми следващ мач.

Хийт бяха без Джими Бътлър за осми път в последните девет мача, до момента в който той продължава да се възвръща от изкълчване на ставата на пръста на десния крак; Маями се усъвършенства до 6-2 в тези осем отсъствия. Хийт загуби Кайл Лоури през третата четвърт, откакто той наподобява нарани лявата си ръка или китка, до момента в който защитаваше опит за слагане на Ван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР