МАЯМИ (AP) — Най-малкият син на бившия президент Доналд Тръмп,

...
МАЯМИ (AP) — Най-малкият син на бившия президент Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

18-годишният Барън Тръмп ще направи политически дебют като делегат на Републиканската партия от Флорида

МАЯМИ (AP) — Най-малкият наследник на някогашния президент Доналд Тръмп, Барън Тръмп, е определен да служи като пратеник на Републиканската партия на Флорида Конвенция, сподели ръководителят на щатската партия в сряда.

Председателят на Републиканската партия на Флорида Евън Пауър сподели, че 18-годишният зрелостник ще служи като един от 41-те делегати от Флорида на националното заседание, където Републиканската партия публично номинира татко му за собствен претендент за президент за общите избори през ноември. NBC News първи заяви за избора на Барън Тръмп като пратеник.

Барън Тръмп значително беше държан надалеч от публичното внимание, само че той навърши 18 години през март и приключва гимназия идната седмица. Съдията, наблюдаващ процеса против Доналд Тръмп в Ню Йорк, сподели, че няма да има съд на 17 май, с цел да може Тръмп да участва на дипломирането на сина си.

Доналд Тръмп-младши, Ерик Тръмп и най-малката щерка на Тръмп, Тифани, също са част от делегацията на Флорида на конгреса, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР