Основателят на Amazon Джеф Безос купува дом в „бункера на милиардерите“ в Маями. Том Брейди ще бъде негов съсед

...
МАЯМИ (AP) — Джеф Безос, основателят на Amazon, купува имение
Коментари Харесай

МАЯМИ (AP) — Джеф Безос, основателят на Amazon, купува имение в ексклузивен, създаден от човека бариерен остров в Маями, известен като „Бункер на милиардерите“, където той ще бъде съсед на нарастващ списък от знаменитости, включително Том Брейди, Иванка Тръмп и нейния съпруг Джаред Кушнър.

59-годишният Безос плаща 68 милиона долара за къщата с три спални, крайбрежна площ, която се намира на 2,8 акра (1,1 хектара), съобщиха списание Fortune и Bloomberg. Основателят на Amazon се оттегли като главен изпълнителен директор през 2021 г., за да посвети повече време на филантропия и други проекти.

MTM Star International е посочен в регистрите за имоти в Маями-Дейд като предишен собственик на дома. Уебсайтът на окръга не посочва Безос като собственик, но показва имота, продаден през юни.

Гилермо Олмедийо, селски управител на Indian Creek Village, каза пред Асошиейтед прес, че няма информация за покупката. Селото има кънтри клуб и собствена полиция.

Регистрите на окръга показват, че имотът е бил продаден за 1,4 милиона долара през 1982 г. Домът има 9300 квадратни фута (864 квадратни метра) и басейн.

Безос не е нов в Маями. Завършил е гимназия Palmetto.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР