Мая Попова - бивша ТВ журналистка и дъщеря на един

...
Мая Попова - бивша ТВ журналистка и дъщеря на един
Коментари Харесай

Жената-сензор Мая Попова пострада тежко в пожар

Мая Попова - някогашна ТВ журналистка и щерка на един от най-скандалните дипломати в историята на България Живко Попов, е изнесена горяща от втория етаж на така наречен Палазова къща в Созопол, след пожар с неразбираем генезис. През последните две десетилетия тя твърдеше, че е датчик и може да предсказва трусове.

Загадка е от кое място е тръгнал огънят, защото по това време температурата в Созопол е била към 23 градуса. Не са включвани електрически уреди. От обгарянията по матрака се вижда, че Мая Попова е била легнала. Горяла е в съня си, настояват проверяващи.

Палазовата къща се намира на 100-ина метра от централния плаж. Собственик на парцела е известният созополчанин Никола Палазов, който я продава на Попова преди 2 години. Параклисът до къщата е издигнат също от известната созополска фамилия.

Според очевидци положението, в което е била Мая Попова, когато са я качили в колата за спешна помощ, е било повече от тежко. Тя е била жива, само че с доста обгаряния. Бижутата й били залепнали по кожата.

Мая и 38-годишната й щерка живеели в къщата от 2 години насам.

Попова напусна общественото пространство преди 4 години дефинитивно, защото не можа да понесе рецензиите в медиите за това, че заблудила хората за идно земетресение. Дарбата й да планува земни земетресения на друга географска широчина, е оповестена от нея откакто през 1997 година е уволнена от Българска национална телевизия, в миг, в който рубриката й " Неудобни въпроси " стигнала един от най-високите рейтинги.

Кой е бащата Живко Попов
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР