Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам

...
Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам
Коментари Харесай

Ламбо: Всеки ден си говоря с Нинова - казвам й: ще плюят, ще плюят, пък ще мине

Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам я. Тя е правист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият претендент. 

Това съобщи Стефан Данаилов, който е на турне по Черноморието, по бТВ. Ламбо показа, че не е бил на Бузлуджа с Българска социалистическа партия, тъй като не може да се качи там. 

Виж какъв лукавец е този Валери Симеонов. Всички тука в този момент гледаме неговата " Скат ", не предават нашата партийна телевизия. Така, тъй като не мога да отида горе, тъй като ме боли, не гледах събитието, единствено репортажи. Но доста добре мина. Корнелия интелигентно приказва, не се помпа ", разяснява Данаилов. 

Непрекъснато приказвам с това момиче, сподели още за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Данаилов. Казах ѝ, че това е най-голямата глупост(да подаде оставка след евроизборите), тъпо за нейния труд. Знам какъв брой страдания и терзания ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ угризения, само че ще плюят, ще плюят - и ще мине, счита Ламбо. 

Черноморието ни е безусловно прелестно - това е по този начин, откогато се помня, сподели Данаилов. Според него сме доста жестоки към това, което имаме. Като има бетон до морето дай да го оплюем и да отидем в Гърция, разяснява още Ламбо. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР