Мая Манолова поиска ревизия на властта и оставка на кабинета.

...
Мая Манолова поиска ревизия на властта и оставка на кабинета.
Коментари Харесай

С протест: Мая Манолова със заявка за завръщане в политиката

Мая Манолова изиска проверка на властта и оставка на кабинета. Движението ѝ„ Изправи се. БГ “ през днешния ден провежда митинг пред Министерски съвет, а тя направи поръчка за изборите идната пролет.
Снимка: Ладислав Цветков

Манолова анонсира проект за възобновяване на загубите от COVID-19 с 19 ограничения за 19 месеца. Протестиращите оповестиха, че времето на тази власт е изтекло.
Мая Манолова към ръководещите: Времето ви изтече, ние ще поемем промяната! Манолова насочи посланието си по време на митинг пред Министерския съвет
„ Предстои смяна, следва промяна на караула. Има кой да поеме тази промяна – ние, елементарните жители, които сме на този площад. Ние ще поемем промяната. Ние, жителите, ще се превърнем в първата политическа мощ на страната “, сподели Манолова.

Снимка: Ладислав Цветков

Протестът беше седящ, с цел да се съблюдава отдалеченост. От гражданската самодейност „ Системата ни убива “ също се включиха в него. „ Шест месеца сме на палатков лагер, три месеца сме под прозорците на властта, мръзнахме, с цел да покажем, че и децата с увреждания са хора “, уточни Вера Иванова от организацията.

Манолова получи и политическа поддръжка, тъй като кабинетът не са справял стопански – от „ Волт “ и ДБГ. „ Когато убиеш кравата, която дава мляко, не можеш да пиеш мляко. Ние сме на път да убием нашият дребен и междинен бизнес “, разяснява Настимир Ананиев.
Деница Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт Социалният министър съобщи, че гледа с горест на проведения по-рано през днешния ден митинг от някогашния омбудсман
На митинга се чуха и апели за поддръжка към президента Румен Радев. Междувременно и ръководещите реагираха на митинга.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Много е мъчно на всеки, който сега се е декларирал като съпротива, сега да притегли публичното внимание. В съпоставяне с останалите страни нямаме терзания за прозрачността при харчене на парите “, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Социалният министър също разяснява дейностите на Манолова. По думите ѝ не за първи път някогашният омбудсман гледа на политиката като на
хазарт.

Митингът приключи с шествие и искане на оставка пред Народното събрание. А Манолова потегля на обиколка от страната, където ще показа своите 19 хрумвания за излизане от рецесията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР