Мая Манолова отново се върна при бившия си мъж Бившият депутат

...
Мая Манолова отново се върна при бившия си мъж
Бившият депутат
Коментари Харесай

Финт: Мая Манолова пак пристана на първия си мъж? Какво се случва с брака й

Мая Манолова още веднъж се върна при някогашния си мъж

Бившият народен представител и водач на партия още веднъж се е събрала с някогашния си мъж, митничаря Мирен в родния им град Кюстендил. Двамата се видели и щракнали на общо фото около зимните празници. До тях, повече от щастлива, била единствената им дъщеря Ралица с внучето Максим.

Дъщеря им незабавно качила общото фото в обществените мрежи, а потребителите на нета се чудят какво се случва.

От фотографията липсва сегашния, втори брачен партньор на Манолова, някогашния боен министър Ангел Найденов. Любовната им история и последвалия брак се трансформира в една от най-скандалните в политиката.

Потребители на нета се чудят какво се случва сред тях. Преди известно време се появиха клюки, че бракът сред Мая и Ангел нещо куца и двамата даже заживели разграничени.

И макар че разводът с първия й мъж бе много абсурден, двамата с митничаря са заровили томахавките, се вижда от общото фото. Бившата омбудсманка  и митничаря се разведоха публично преди 13 години.

Но до момента в който Мая Манолова се омъжи повторно, Милен си остана неженен и продължи да си живее в родния Кюстендил. Той заемаше управителен пост в граничен пункт „ Гюешево “, само че към този момент не е на тази позиция.

Дъщеря им Ралица е близка и с двамата родители. Тя се омъжи на обилна гала, в родния Кюстендил, през лятото на 2016 година за дългогодишния си избраник Мартин  и имат един наследник.Дълго време двамата с Ралица заемаха апетитни постове в държавната администрация.

Инфо: Ретро

 

 

Тагове: Мая Маналова Милен Ралица омбудсман Ангел Найденов Мая Манолова и Ангел Найденов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР