Мая Манолова откри кампанията си за кмет. Това стана от

...
Мая Манолова откри кампанията си за кмет. Това стана от
Коментари Харесай

Манолова даде старт на кампанията си

Мая Манолова откри акцията си за кмет. Това стана от особено издигната шатра пред Националния замък на културата, която е и щаб на акцията.

" Днес публично пускам предизборната си акция за кмет на София. Избрах да го направя, като отида в три от кварталите на столицата - " Люлин ", " Красна поляна " и " Младост ", като знак и ангажимент към жителите, че ще бъда на терен постоянно, когато има проблем за решение. Защото София не е единствено " София 1000 ", София е " Люлин ", " Младост ", Панчарево, " Обеля ", София е всеки един квартал и всяко едно обитаемо място. Това е в центъра на моята стратегия по какъв начин би трябвало да променим нашия град, съобщи по-рано Мая Манолова на среща с жителите на " Люлин.

" Като кмет няма да заставам в кабинета – ще бъда измежду хората, тъй като проблемите на хората най-добре се схващат на място, когато има непосреден контакт. Това е, което считам да върша като кмет - решенията да се вземат с хората от " Младост ", от " Люлин ", от " Обеля ", от " Надежда ", разгласи Манолова по време на среща с жители в столичния квартал " Младост ", представена от Novini.bg

" Стоя до всеки жител на " Младост ", който се е оповестил против презастрояването, против унищожаването на последните останали междублокови пространства, зелени площи, детски площадки. Правех го като омбудсман, ще го върша и в този момент. Няма да разреша да се застрои нито едно междублоково пространство, нито една площадка и нито една зелена повърхност. Заедно ние ще сложим точка на похищенията върху зелената система – върху зелен " Младост " и върху зелена София, и ще създадем всичко те да останат такива ", акцентира гражданският претендент за кмет.
" Няма да е елементарно в тази акция. Това се вижда освен от кофите за отпадък, които в " Люлин ", откъдето идваме, безусловно преливаха. Буквално преливат и кофите с неистини върху мен, въру моя екип, върху хората от Инициативния комитет, може би и върху тези от Вас, които имат силата и смелостта да застанат зад мен. Това няма да ме спре, няма да ме изплашни. Ние не желаеме власт непременно, желаеме модела, по който се ръководи София – пилеенето на вашите пари да бъде спряно. София да се ръководи честно, почтено, намерено и транспарантно. Честно ръководство - това е формулата, към която се стремя и зад която съм сигурна, че ще застанете и Вие ", обърна се Манолова към събралите се хора.
" Няма да ни е елементарно в тази акция, само че предлагам да я проведем с усмивка, с въодушевление и обич. Защото го вършим за положително, тъй като желаеме София да бъде съвременна европейска столица, чист и зелен град, в който умерено да порастват нашите деца и внуци и да живеят почтено възрастните хора, желаеме София да бъде град, в който има сила, има вероятност. Сигурна съм – на следващия ден дружно ще управляваме за положителното на града, на нашите деца и на възрастните хора ", приключи Мая Манолова.
От Инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет на София, обявиха, че проблемите с презастрояването в " Младост " би трябвало да бъдат решени трайно, като прецизираха, че към този момент са избавени от застрояване редица терени в квартала, с помощта на митингите от 2016 година, подкрепени от Мая Манолова, която тогава изпълняваше длъжността омбудсман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР