Мая Манолова отговори на обвинения за подозрителен начин, по който

...
Мая Манолова отговори на обвинения за подозрителен начин, по който
Коментари Харесай

Мая Манолова отговори на обвинения за имот в центъра на София

Мая Манолова отговори на обвинявания за недоверчив метод, по който през 2007 година щерка й се е сдобила с парцел от 100 м2 в центъра на София. Причината за подозренията е в това, че 21-годишната тогава Ралица е била разработна, а придобивката на столичната улица " Алабин " е била на цена от 100 хиляди евро.

На страницата си във Facebook омбудсманът изясни в елементи по какъв начин се е стигнало до договорката от кое място са парите. Става дума за адвокатска адвокатска фирма. Закупена е с заем, само че защото тогава Мая Манолова е била пред бракоразвод, договорката е записана на името на нейната щерка. Задълженията към банката са погасени след обслужването по контракт за 10 години.

" Как понижава заемът през годините може да бъде проследено по години в декларациите ми пред Сметната палата. Обръщам внимание, че в тази от 2008 година, не написа 100 000 евро, а 93 000 евро, тъй като в декларацията се изписва дължимата сума към 31 декември, а в това време към този момент бях платила вноски ", прецизира Мая Манолова.

Ето го и целия текст:

Приятели, ще дам отговор по отношение на появили се информации и неточни внушения за парцел, благосъстоятелност на щерка ми, защото държа на истината и цялостната бистрота, която, уверена съм, обществените лица изискуем на Вас, жителите.

През 2007 година закупих адвокатска адвокатска фирма от 100 кв.м в идеални елементи на петия етаж в постройката на ул. " Алабин " 56 в София. Покупката е записана на щерка ми - Ралица Миленова, тъй като ми предстоеше бракоразвод. Заплатих парцела с заем, в размер на 100 000 евро. Този заем е заявен през 2008 година, както изисква законът, пред Сметната палата. Изплащах този заем в продължение на 10 години, какъвто беше и договорът ми с банката, т.е. завърших изплащането през 2018 година

Как понижава заемът през годините може да бъде проследено по години в декларациите ми пред Сметната палата. Обръщам внимание, че в тази от 2008 година, не написа 100 000 евро, а 93 000 евро, тъй като в декларацията се изписва дължимата сума към 31 декември, а в това време към този момент бях платила вноски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР