Мая Манолова, независимият кандидат, който в неделя излиза на балотаж

...
Мая Манолова, независимият кандидат, който в неделя излиза на балотаж
Коментари Харесай

Манолова готова за дебат с Фандъкова и на МКС

Мая Манолова, самостоятелният претендент, който в неделя излиза на балотаж против този на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, разгласи, че поддържа районните кметове на смяната.

Това са претендентите, които са против модела Борисов и Фандъкова. В 22 региона на столицата ще има балотаж. Припомняме, че там претендентите на ГЕРБ се изправят против претендентите на Демократична България или самостоятелни.
 Манолова: Пробивът е изработен, смяната е допустима
Манолова: Пробивът е изработен, смяната е допустима

По думите й София няма потребност от усмихнато лице заслон

Манолова от своя страна кани Йорданка Фандъкова на лидерски спор лице в лице. Оставям тя да избере безпристрастен терен, акцентира Манолова, като увери, че е подготвена да дебатира и " на терена на интернационалната галактическа станция, в случай че това за госпожа Фандъкова е безпристрастен терен ".

Манолова разгласи, че е подготвена да беседва и с щабовете на останалите претенденти - от Демократична България и " Спаси София " - единствено и единствено да се промени ръководството на столицата.

Управлението в София се извършваше от орлетата на господин Борисов, свили гнездо в Столична община, акцентира някогашният омбудсман. Тя обаче съобщи, че има вяра в овластяването на районните кметове.

Манолова се разгласи в борба против финансовия диспечер на задкулисието. Манолова е обезпокоена, че Столичната община не може да извърши капиталовата си стратегия. Районните кметове ще вземат участие в публичните поръчки.
 Мая Манолова съгласна на спор с Фандъкова очи в очи
Мая Манолова съгласна на спор с Фандъкова очи в очи

Научила от медиите за поканата на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР