Мая Манолова не представлява заплаха за ГЕРБ, тъй като една

...
Мая Манолова не представлява заплаха за ГЕРБ, тъй като една
Коментари Харесай

Дончев: Обединението между ДБ и БСП на изборите бе липса на кауза

" Мая Манолова не съставлява опасност за ГЕРБ, защото една гражданска самодейност не може да бъде опасност за политическа партия. Пожелавам триумф на всеки, който желае да се впусне в полето на гражданските начинания ". Това сподели в предаването " Офанзива " на Канал 3 вицепремиерът Томислав Дончев.

" Колкото повече хрумвания, колкото повече водачи на гражданско мнение, толкоз по-добре. Пожелавам триумф и на всеки, който желае да започва политически план, това е добре за демокрацията. Това значи повече конкуренция, повече хрумвания, повече шансове жителите да избират, добави той.

Дончев разяснява и колаборацията сред " Демократична България " и Българска социалистическа партия: " Подобни тактически съюзи не почиват на ценностно подобие. Това е като да направиш сглобка, чийто елементи не съответстват. Най-лошото в цялата работа е, че това е обединяване срещу, а това не е идея, по-скоро е липса на такава.

" Задачата на локалните избори беше хората да си изберат най-хубавите кметове и общински съветници. Благодаря на хората, че огромна част от техните избраници са представители на нашия тим. Всички останали термини са ненужно прочувствени ", сподели вицепремиерът.

" Анализ след изборите тече. Има оттегляне в няколко регионални града, въпреки това пък имаме извоювани други, където преди този момент не сме имали позиции. Изводите са следните: Или на избрани места съответния управителен екип е приключил по-малко, в сравнение с хората са очаквали, или пък имаме и други случаи, при които свършеното е доста и е явно, вложено е доста, изменен е образът на града. Като образец мога да дам Плевен, Банско, Благоевград, само че няма поддръжка. Това значи или държание, което е несъвместимо с упованията на хората или тежко информационни и политически дефицити. Политиката е необикновен поминък, там можеш да вършиш куп потребни и прагматични неща и все пак да не печелиш поддръжка ", сподели Томислав Дончев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР