Мая Манолова не е заявила претенции към лявото пространство. До

...
Мая Манолова не е заявила претенции към лявото пространство. До
Коментари Харесай

Симов: Не съм наричал пловдивските социалисти маймуни

Мая Манолова не е декларирала искания към лявото пространство. До скоро, преди съботния ѝ митинг, тя сподели, че ще взе участие в политиката с гражданското начало. Тя разгласи, че ще е посредник на жителите. Само това, че си против Бойко Борисов, не те прави ляв. През годините доста хора са си фантазирали, че има център сред дясното и лявото. Като минем през Национална движение „Симеон Втори", Евролевица и АБВ ". Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в предаването " Свободна зона с Георги Коритаров " по ТВ Европа.

" Мая Манолова до момента не е дала знак, че ще се свърже с лявото. Тя беше острие на Българска социалистическа партия и не може да си зачеркне биографията, само че тя би трябвало да отговори на доста въпроси. Ако влезе в Народното събрание, кои ще са нейните сътрудници ", сподели още Симов.

" Не съм обиждал в никакъв случай управлението на БСП-Пловдив. Никога не съм наричал там хората маймуни и в никакъв случай не бих си го разрешил. Другарството не е положително благопожелание и романтика, а показва общите цели на партията. Ние сме партия, която гневно се опълчва против ГЕРБ. Корнелия Нинова не стана ръководител на Народното събрание. Имаше хора, които не претърпяха, че Българска социалистическа партия не одобри поканата за власт и в този момент обезверено се пробват да разклатят структурите ѝ ", добави представителят на социалистите в Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР