Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един

...
Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един
Коментари Харесай

Мая Манолова и Слави Трифонов в един отбор за следващите парламентарни избори?

 Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един тим за идващите парламентарни избори. Това намекнаха социолози. " Много неща може да се случат до вота за парламент. Манолова може да сътвори нов политически план или да влезе в коалиция със Слави Трифонов “, съобщи Евелина Славкова в " Здравей, България “ по Нова телевизия, откакто водещият Виктор Николаев попита дали Дългия и самостоятелният претендент за кмет, подсилен от Българска социалистическа партия, ще са съперници на изборите.

" През 2015-та картата на България бе безспорна синя. Сега се появяват по нея червени петна “, добави тя.

" Дясномислещите хора гласоподаваха най-много за Мая Манолова. Не излязоха обаче в такава степен, че да извърнат резултата. Разликата сред нея и Йорданка Фандъкова е доста дребна – 20 000 гласа “, сподели пък социологът Първан Симеонов.

" Изборите в София можеше да бъдат решени от така наречен демократична общественост. Сега остава чувството, че Мая Манолова ще би трябвало да търси второ деяние “, добави той, намеквайки, че в този момент тя би трябвало да каже дали ще прави партия, или ще е в комбина с шоумена – политик. 

" На Мая Манолова й бе неверен фокуса на акцията. Тя искаше да се хареса на десните и съумя. " Демократична България “ са подкрепили повече нея, в сравнение с Фандъкова. Манолова обаче приемаше електората на Българска социалистическа партия като даденост и по тази причина малко се понижи поддръжката за нея “, разяснява Славкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР