Мая Манолова и нейният екип подготвят сценарии за неделя, който

...
Мая Манолова и нейният екип подготвят сценарии за неделя, който
Коментари Харесай

Борисов: Манолова спазарява роми да кажат, че ГЕРБ им плаща да гласуват за Фъндокова

Мая Манолова и нейният екип приготвят сюжети за неделя, който да сътвори концепцията, че вота в София се подменя. Това съобщи пред bTV министър председателят Бойко Борисов.

„ Всеки човек знае, че в София ромските гласове не могат да трансформират изборите. Само че една седмица нагнетяват и отново завличат прокуратурата. Отиват и носят сигнали за пазаруване на гласове. Какво са измислили в неделя, няколко групи роми ще бъдат снимани по какъв начин гласоподават под строй за госпожа Фъндъкова. Това ще се качва в мрежите, с цел да се сътвори концепцията, че видите ли вота в София се подменя. “, сподели Борисов.

Премиерът съобщи, че е схванал това от засегнат човек от екипа на Манолова. По неговите думи същият този човек му е изискал 3 млн. лева, с цел да му покаже „ по какъв начин се вършат избори “, когато за първи път се кандидатирал за кмет на София. Той разбираем, че семейството му стартира с Б. и че той се занимава с това да мами политици.

Борисов изясни, че този засегнат човек му е споделил да попита дали нощес към 7:30-7:40 госпожа Манолова е била в софийското село Волуяк, за да  се спазарява с ромите да кажат, че ГЕРБ са им платили да гласоподават за Фандъкова.

Премиерът също по този начин съобщи, че партийната борба е завършила още предходната неделя и че резултатът е безапелационен – ГЕРБ бие Българска социалистическа партия два пъти. Той засяга резултатите по общини, като ГЕРБ е победител в 163 от общо 265 общини, а Българска социалистическа партия единствено в 40.

„ Ако Българска социалистическа партия имаше два пъти по-добри резултати от нас нямаше да можем да им затворим устите. Ние ги побеждаваме, а като дойдат в студията приказват като спечелили. Сякаш виждам фрагменти от остарялото време. “, добави той.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР