Мая Манолова е заровила томахавките с бившия си съпруг и

...
Мая Манолова е заровила томахавките с бившия си съпруг и
Коментари Харесай

Мая Манолова отново с бившия си мъж

Мая Манолова е заровила томахавките с някогашния си брачен партньор и татко на единствената ѝ щерка. Двамата с митничаря Милен са се събрали около зимните празници в Кюстендил, където той продължава да живее. Щерка им Ралица не пропусна да се похвали със фотография от идиличната фамилна среща, на която Мая театралничи щастлива с нея, някогашния си брачен партньор и внучето Максим посред центъра на града.

От фрагмента обаче липсва актуалният ѝ мъж Ангел Найденов. Очевидно някогашните съпрузи не се тормозят да се демонстрират дружно пред хора макар слуховете и клюките по техен адрес, които срещите им предизвикат.

Милен и Мая се разведоха публично още преди съвсем 13 години, само че с времето раните, които брачната половинка му оставила, позараснали и двамата изгладили връзките си. Митничарят обаче предпочел след неуспеха на брака им да остане ерген и се посветил единствено на работата.

В системата на митниците той се труди от 1990 година, а известно време бе и шеф на граничния пункт " Гюешево “, само че все още към този момент не заема високия пост. С Мая имат една щерка, която е близка и с двамата си родители.

Тя се омъжи на обилна женитба в Кюстендил през лятото на 2016 година за своя дълготраен избраник Мартин. Зетят на някогашната омбудсманка бе деятел на Българска социалистическа партия, само че предходната година напусна партията поради спор с актуалната лидерка Корнелия Нинова. Дълго време двамата с Ралица работеха в държавната администрация, а с апетитните постове се снабдиха още при ръководството на Пламен Орешарски, напомня " Ретро ". Ралица бе основен специалист в Министерството на труда и обществената политика, а мъжът ѝ – в земеделското ведомство. Те станаха родители на наследник Максим през 2017-а, няма и година след сватбата си.

По същото време пък самата Манолова мина под венчилото, трансферирала 50, с цел да се врече във безконечна честност на някогашния боен министър Ангел Найденов. Любовната им история остава една от най-скандалните в политиката. Приживе първата брачна половинка на Найденов – уважаваната лекарка доктор Нина Найденова, споделяше, че Мая е била повода за неуспеха на 30-годишния им брак, а бракоразвод мъжът ѝ ѝ изискал на сватбата на тяхната обща дъщеря Деси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР