Мая Манолова е първият гост в телевизията на Слави Тривофонв

...
Мая Манолова е първият гост в телевизията на Слави Тривофонв
Коментари Харесай

Мая Манолова е първият гост в телевизията на Слави. Показа злоупотреби с изборни протоколи

Мая Манолова е първият посетител в малкия екран на Слави Тривофонв " 7/8 ТВ ". Тя е при хаджи Тошко Йорданов, който води коментарно-аналитичното предаване " Студио Хъ ".

" Уморена и недоспала съм. Искам да ви пожелая в това предаване да казвате истината. Ако тръгнат да ви споделят да изричате неистини, погледнете тези протоколи ", сподели тя и сподели документи с нарушавания на изборите.

" Например има една серия протоколи, които, зебележете, наподобяват постоянно от периферия, само че вътре гласовете за двете кандидатки Фандъкова и Манолава са оставени празни полета. Протоколът е запълнен авансово, подпечатан е. Попадохме сигнал. В 72-ра секция празните полета са попълнени - 272 дали своят вот, 272 за Фандъкова. Едното е Подуяне. Нашето редом преброяване сподели разлика от окончателните резултати. Купуваше се нахално, безнаказано, напряко на улицата, освен в ромските секции. Днес всички, които ме срещнаха, споделиха: " Да, то е ясно, че купуват гласове ". Хората си мислят дали изобщо има потребност да се гласоподава, за какво да се гласоподава като те са си написали протоколите. Искаме отваряне на урните и преброяване не бюлетините в тях ", сподели тя.

Манолова добави, че през целия ден съзнателно социологическите организации са показвали подвеждащи резултати, нямащи нищо общо с действителните гласове. Целта била да се подведат хората, че Фандъкова води с доста и няма смисъл да се излиза да се гласоподава, тъй като нищо няма да се промени.

Тя по този начин и не отговори в прав текст на въпроса на водещия дали ще направи политическа партия. Каза единствено, че ще продължи да се бори за смяната и за разглобяване на този модел на смяната, само че ще го прави от цивилен позиции.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР