Мая Манолова е най-добрият, който БСП можеше да излъчи. Това

...
Мая Манолова е най-добрият, който БСП можеше да излъчи. Това
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Мая Манолова постигна впечатляващ резултат

Мая Манолова е най-хубавият, който Българска социалистическа партия можеше да излъчи. Това е максимумът, сподели в студиото на " Сутрешен блок " водачът на БСП-София Калоян Паргов. Той посочи, че това са посочили и анализите, които Българска социалистическа партия са създали лятото.

Калоян Паргов, водач на " Българска социалистическа партия - София ": Първо, упованията бяха за победа. Второ, желая да кажа, че самата Манолова направи впечатляващ резултат. Нещо, което от дълго време не се беше случвало в София.
Това е резултат в резултат на напъните на доста хора, на партиите, които я поддържаха, на Българска социалистическа партия, разяснява Паргов.
Калоян Паргов, водач на " Българска социалистическа партия - София ": Българска социалистическа партия беше една от главните партии, които стояха зад нея, наред с други в ляво-център и дясно-център.
На въпроса дали могат ли да бъдат касирани тези резултати, Паргов отговори:
" Първо би трябвало да изчакаме окончателното броене, с цел да забележим каква е разликата. Разликата е към 5%. Виждаме, че дистанцията много се съкрати, станахме очевидци за следващ път на една операция, която не е хубаво, може би, да споделям пред други медии за други медии, само че всичко това, което се тиражираше през целия ден - и при първия, и при втория тур, явно, че е значимо за гласоподавателите и ги кара да взимат едно или друго решение ".
Паргов благодари на " десетките и стотици симпатизанти и членове доброволци ", на претенденти за обитаеми места и за районни кметове, както и на Мая Манолова за " тази борба, която изнесе в София ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР