Мая Манолова е искала поддръжка от хазартния бос Васил Божков

...
Мая Манолова е искала поддръжка от хазартния бос Васил Божков
Коментари Харесай

Божков публикува нова порция чатове. Утре обявява новия си политически проект

Мая Манолова е желала " поддръжка " от хазартния необут Васил Божков преди локалните избори предходната година, само че той отказал. Това твърди хазартният необут в нова порция чатове, оповестени от него във Facebook.

" Мая Манолова идва за поддръжка. Отказах й ", написа Божков на 10 септември до адресат, фигуриращ  с букви от " B B ". И получава отговоро " Blagodaria ". Божков твърди, че зад тези букви стои министър председателят Бойко Борисов. Годината не се вижда, само че от по-стари известия в същия чат се вижда, че двамата разясняват изпращането на двама млади футболисти на " Левски " във " Витоша " (Бистрица) - отбора, при чиито ветерани играе министър председателят. Атанас Кабов и Илия Димитров са пратени чартърен точно през 2019 година

" Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като ръководство или съпротива. Времето им изтече ", написа Божков в поста си. И анонсира, че на следващия ден ще предложи хрумвания за нов политически план на България. Накрая следва постскриптум: " PS: За въодушевление ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов. "

Борисов разяснява следващия пост на Божков началото на днешното държавно съвещание. " Телефонът ми няма кирилица, в случай че някой каже, че е получавал sms от мен, няма по какъв начин да се случи от моето апартаче. Друго нямам и с друго не мога да работя, дори седи при защитата ", сподели министър председателят Бойко Борисов. 

Мая Манолова пък разгласява видео, в което не дава отговор директно на разкритията на Божков, че е търсила поддръжката му, само че насочва друго обвиняване: " преди акцията и по време на акцията, Бойко Борисов ми пращаше доста хора - горист бизнес, представители на ъндърграунд да ме стопират да не вземам участие в изборите, да ме заплашват, да ми оферират каквото се сетите. Най-щедрото предложение било направено от самия Борисов, който я попитал " Предложиха ли ти всичко? Да, предложиха ми и аз отхвърлих ", твърди Манолова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР