Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на

...
Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на
Коментари Харесай

Мая Манолова била голямата любов на Васил Илиев!

 Мая Манолова е била огромната обич на злокобния необут на ВИС Васил Илиев. Ретро новината разкри политик от Българска социалистическа партия от Кюстендил, пазещ фрапиращи елементи от интимната спекулация, разгоряла се в първите години на демокрацията. 

" Мая и Васил са се познавали по кюстендилска линия - и двамата са от Града на черешите. Първите им срещи били при започване на 1990-а, по това време Мая членува в Българската Демократична Младеж в родния си град - новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990-а Димитровски комунистически юношески съюз. По това време бъдещото острие на Българска социалистическа партия се препитава като преподавател по история в главно учебно заведение в родния си град. Мълви се още, че първите стъпки на Мая в политиката били поощрявани точно от Васил Илиев, който през 1991-а основава компанията за защита и сигурност ВИС, т.е. Васил Илиев Секюрити ", трансформирала се в нарицателно име за мафията у нас ", уточни източникът.

Кюстендилци разправят, че връзката на мафиотския необут с напористата и тогава красива русокоска траяла на приливи и отливи до убийството на биг боса в края на април 1995 година След това обаче секси учителката последователно се отделила от семейството на Васил и Георги Илиеви и не поддържала доста топли връзки с по-малкия брат, наследил силовата формация. Знайно е обаче, че откакто през 1996 година се дипломира като правист, Мая е пособия при няколко правосъдни каузи на персонално на боса Жоро Илиев. Нарича го " деятелен и интелигентен мъж ".

Любовната спекулация обаче оставила отпечатък у кюстендилската фурия - Манолова и през днешния ден продължава да е близка другарка с майката на братята - вуйна Венка и със сестра им Мариана. Местните не крият, че и през днешния ден, при комфортен случай, някогашният народен представител от Българска социалистическа партия гостувала на двете дами за сладка раздумка над чаша кафе. " Ех, по този начин ме е гняв, че не ми стана ти снаха ", казвала искрено майката на Васил Илиев. 

Твърди се, че сестрата на братя Илиеви Мариана и дъщерята на Мая - Ралица, преди години движели в обща компания. В момента щерката на Манолова, шурей й Мартин и внучето Максим живеели в Кюстендил. Затова и Ралица възобновила другарството си с Мариана Илиева, с която постоянно можели да бъдат видени да разхождат децата си дружно и да пият кафе в центъра на града. Синът на Мариана е по-голям от бебето Макс и е кръстен на починалия си вуйчо Георги, чиято кожа безусловно е одрал. Освен това към този момент тръгнал самоуверено по неговите стъпки, занимавайки се интензивно със спорт и бойни изкуства. 

Навръх Коледа през 2017-а Мариана Илиева стана мама и на близначки - едната девойка взе името на татко си Емил, а другата на дядо си Александър, твърди " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР