Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на

...
Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на
Коментари Харесай

Мая Манолова била голямата любов на Васил Илиев! „Ех, да ми беше станала снаха”, ядосвала се майката на боса на ВИС

Мая Манолова е била огромната обич на злокобния необут на ВИС Васил Илиев. Ретро новината разкри пред „ Уикенд ” политик от Българска социалистическа партия от Кюстендил, пазещ фрапиращи елементи от интимната спекулация, разгоряла се в първите години на демокрацията.

„ Мая и Васил са се познавали по кюстендилска линия - и двамата са от Града на черешите. Първите им срещи били при започване на 1990-а, по това време Мая членува в Българската Демократична Младеж в родния си град - новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990-а Димитровски комунистически юношески съюз. По това време бъдещото острие на Българска социалистическа партия се препитава като преподавател по история в главно учебно заведение в родния си град. Мълви се още, че първите стъпки на Мая в политиката били поощрявани точно от Васил Илиев, който през 1991-а основава компанията за защита и сигурност ВИС, т.е. Васил Илиев Секюрити ”, трансформирала се в нарицателно име за мафията у нас ”, уточни източникът.

Кюстендилци разправят, че връзката на мафиотския необут с напористата и тогава красива русокоска траяла на приливи и отливи до убийството на биг боса в края на април 1995 година След това обаче секси учителката последователно се отделила от семейството на Васил и Георги Илиеви и не поддържала доста топли връзки с по-малкия брат, наследил силовата формация. Знайно е обаче, че откакто през 1996 година се дипломира като правист, Мая е пособия при няколко правосъдни каузи на персонално на боса Жоро Илиев. Нарича го „ деятелен и интелигентен мъж ”.

Любовната спекулация обаче оставила отпечатък у кюстендилската хала - Манолова и през днешния ден продължава да е близка другарка с майката на братята - вуйна Венка и със сестра им Мариана. Местните не крият, че и през днешния ден, при комфортен случай, някогашният народен представител от Българска социалистическа партия гостувала на двете дами за сладка раздумка над чаша кафе. „ Ех, по този начин ме е гняв, че не ми стана ти снаха ”, казвала искрено майката на Васил Илиев.

Твърди се, че сестрата на братя Илиеви Мариана и дъщерята на Мая - Ралица, преди години движели в обща компания. В момента щерката на Манолова, шурей й Мартин и внучето Максим живеели в Кюстендил. Затова и Ралица възобновила другарството си с Мариана Илиева, с която постоянно можели да бъдат видени да разхождат децата си дружно и да пият кафе в центъра на града. Синът на Мариана е по-голям от бебето Макс и е кръстен на починалия си вуйчо Георги, чиято кожа безусловно е одрал. Освен това към този момент тръгнал самоуверено по неговите стъпки, занимавайки се интензивно със спорт и бойни изкуства.

Навръх Коледа през 2017-а Мариана Илиева стана мама и на близначки - едната девойка взе името на татко си Емил, а другата на дядо си Александър. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР