Мая Илиева трогна с изповед за отношенията си с покойния

...
Мая Илиева трогна с изповед за отношенията си с покойния
Коментари Харесай

Мая Илиева с трогателна изповед за Жоро Илиев - slava.bg

Мая Илиева трогна с изповед за връзките си с починалия необут на ВИС-2 Жоро Илиев, видя HotArena.

"Веднъж пих кафе със брачна половинка ми... Кафенето беше на ниска цена и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но брачният партньор ми беше млад и хубав и аз го обичах извънредно доста. В тази заран носех остарялото си палто, което мразех толкоз доста, че упреквах него за всичките си несгоди в живота. Караше ме да се усещам грозна и дебела, а на всичкото от горната страна и не топлеше.

Пих гадното кафе на дребни глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше даже в погледа му. И аз го обичах... Нямате визия какъв брой доста. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия метод, само че в някой прекрасен ресторант, а аз да наподобявам стилна и красива. За него, несъмнено.

Съпругът ми умря млад и също толкоз хубав, колкото в оня ден, в който пихме на ниска цена кафе. Аз останах сама. През идващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах облекла, в действителност доста облекла и съвсем бях изтрила загатна за това палто, което съсипваше живота ми. Но всякога, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си остаряло палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а в този момент, когато имам пари, съм гола и бедна... ", написа Мая за любовта си с Георги Илиев. След по-малко от месец, на 25 август тази година, се навършват 15 години от неговата гибел. Той беше застигнат от съдбовен изстрел на 35-годишна възраст в Слънчев бряг.

До ден сегашен Мая не е свалила брачната си халка, въпреки след гибелта на Жоро да имаше връзка с Ники Шванца, написа Ретро. Пред другари тя разкрила, че пръстенът ще остане на ръката й до момента в който е жива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР