Мая Джама не можа да устои на нова татуировка след

...
Мая Джама не можа да устои на нова татуировка след
Коментари Харесай

Водещата на ITV Love Island Мая Джама демонстрира импулсивна татуировка „махмурлук“ със сладко лично значение

Мая Джама не можа да устои на нова татуировка след няколко прекалено много напитки, до момента в който показваше новото си попълнение на своите почитатели.

Водещата на Love Island театралничи за видео в Instagram, показващо по какъв начин тя минава под иглата, откакто е решила, че лекарят е предписал импулсно мастило, до момента в който тя е лекувала махмурлук. Тя за благополучие избра лъв на глезена си, което не е нещо, за което съществено ще съжалява, и звездата изглеждаше удовлетворена от резултата.

„ Така че в действителност взехме решение да си създадем татуировка на махмурлук “, сподели тя на почитателите в клипа. " Не знаех какво желая до преди към две секунди. Реших да си взема лъв. " Носейки чифт сини дънкови къси панталони, до момента в който художникът се захваща за работа, Мая сияеше макар болката, до момента в който допълваше сбирката си в Южна Африка. Като Лъв, Мая може да е получила лъва като сладостен знак на звездния си знак. По същия метод може да работи като увещание за времето й в страната, до момента в който показва Love Island.

Другите татуировки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР