Май вие ще ядете доста сурови сарми. С такава закачлива

...
Май вие ще ядете доста сурови сарми. С такава закачлива
Коментари Харесай

Депутатите се оплетоха в дневния си ред, ще ядат доста сурови сарми

" Май вие ще ядете много сурови сарми ". С такава закачлива смешка ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов се обърна към депутатите в Народното събрание, които към момента не могат да се схванат за дневния си ред, по който ще работят близо час.

Видимо депутатите се оплетоха с приемането на дневния ред на законодателния орган , като взеха решение да стартират с голям брой процедурни оферти. Първо с върху измененията в Изборния кодекс, по-късно да продължат с  а като трета точка да прегледат и одобряват първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност.

Малко преди този момент народните представители отхвърлиха оферти в дневния ред на Народното събрание да влязат точките: Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Кодекса на труда, Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кадастъра и имотния указател, Първо гласоподаване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и учебното обучение и Закон за персоналния банкрут.
 Без минимална работна заплата 850 лева за 2023 година дефинитивно
Без минимална работна заплата 850 лева за 2023 година дефинитивно

Народното събрание ще работи до момента в който се одобряват бюджетите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР