Май на Webit не е имало японци. Иначе щяха да

...
Май на Webit не е имало японци. Иначе щяха да
Коментари Харесай

Жалко, че нямаше японци на Webit! Иначе щяха да изчистят след предизборното събитие на Мария Габриел

„ Май на Webit не е имало японци. Иначе щяха да вземат и да изчистят след себе си ”, разяснява и отсне от мястото на събитието уважаваният публицист от вестник СЕГА Петьо Цеков, съобщи 19min.bg. Напомняме, че толкоз влиятелният технофорум тази седмица организира подранило издание, което беше превърнато в предизборно събитие на Мария Габриел, обилно финансирано от джоба на данъкоплатците. И за потрес и смут: с медийното партньорство на Плейбой ТВ.



``
реклама

Ето какво написа 19min.bg:

" С парите ни на данъкоплатците от бюджетите на страната и на Еврокомисията, на която превеждаме над 1 млрд.лв. годишно, се спонсорира предизборно събитие на евродепутата и водач на листата на ГЕРБ за евровота Мария Габриел. Забавното е, че на всичко отгоре покрай него си прави реклама и секстелевизията Playboy Europe, която е съизвършител на госпожата, известна със стокирането си в столичен общински апартамент за извънредно нуждаещи се, родом от село Хаджидимово. 
До момента форумите на Уебит бяха влиятелни технопрояви, само че политическата интервенция в тях несъмнено е причина да се съмняваме в чистотата на желанията на уредниците за това изключително издание, броени месеци след последното постоянно и обичайно. 


Вместо отрасловото по осведомителните технологии Министерството на превоза, както беше при предходния министър Московски, този път Министерството на образованието дава парите, с които би могло да подреди най-малко няколко цифрови стаи за действително образование на децата, за събитието, в този момент отдадено на възхвала на Габриел. Близката до държавното управление Нова телевизия е главен медиен сътрудник, паралелно с Playboy – едно затрогващо и метафорично разголване на съдружниците в правото дело.
Напомняме, че при предходното проведено от Габриел техносъбитие в София, което не беше Уебит, избухна скандал с изпълнителя, който се оказа със съществени непокрити отговорности към страната. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР