Май, май се заформя доста люта война на силиконките. При

...
Май, май се заформя доста люта война на силиконките. При
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Нора Недкова е тъпа

Май, май се заформя много люта война на силиконките. При това не на кои и да е, а на едни от най-устатите - Нора Недкова и Джулиана Гани.

Първа ръкавица хвърли Джулката нощес в предаването на Николаос Цитиридис, като съвсем назова Недкова тъпа. Все още не е известно дали обидата е стигнала до ушите на Нора, която сега се радва на слънцето в Мексико. Но е доста евентуално миньончето да не остане длъжно на Гани.

Едрогърдата русокоска бе посетител в предаването на Цитиридис, където трябваше да се впусне в самоуверено предизвикателство, а точно да похапва всевъзможни гадни храни, в случай че откаже да отговори на неуместен въпрос. Явно обаче въпросът "Коя съгласно теб, от русата Златка, черната Златка и Нора Недкоав е най-слабо умна? " по никакъв начин не е тормозил Джулката и тя самоуверено съобщи: "Това ще го отговоря! Ами, Нора! Каквото си е - си е! И в този момент очаквай инфлуенсърска война ".

Джулката обаче отхвърли да каже гласно дали Илиян или актуалният й мъж Теодор е най-слаб в секса. "Не желая да наскърбявам никой, виж какъв брой съм добра! Спасих мъжете си от оскърбление ", измъкна се от обстановката хубавицата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР